Menu
Sepetim

Fermuar Hakkında Teknik Bilgiler RSS Feed

14 Eki Fermuar Kalite Standartları Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
E-Fermuar Grubu 31 71630
 Fermuarların geniş bir kullanım alanı vardır. Bu nedenle, farklı ürün gruplarında, işlevsellik ve kullanım amacı, dekorativ ve ekonomik açısından fermuara yönelik gereksinimleri farklıdır, yani fermuarların odak noktası kullanım alanına göre değişir. Fermuar satın alırken, kullanılacak ürünün  özelliklerine göre ilgili fermuar gereksinimlerini o..
05 Eki Fermuar Renk Haslığı Nedir?  Nelere Dikkat Etmeliyiz?
E-Fermuar Grubu 0 61006
 Genellikle tekstil endüstrisinde boyama bağlamında kullanılan renk haslığı, belirli malzemelerin akmaya veya solmaya karşı renk direncini ifade eder. Genel olarak, temizlik ürünleri kullanılmadan önce renk haslığı testleri yapılmalıdır.Renk haslığı temel olarak şu şekilde sınıflandırılabilir;Yıkama Haslığı : Seviye 1'den Seviye 5'e kadar d..
30 Eyl Fermuarda Mukavemet Özelliği - 8 Temel  Kural
E-Fermuar Grubu 1 58365
 Fermuarın sağlamlığı, fermuarların kullanım aralığını ve dayanıklılığını belirleyen en önemli fiziksel performans endeksidir. Dünya çapında farklı ülkelerin fermuar standartlarında, fermuarların kalitesinin test edilmesi için de temel oluşturan fermuar mukavemeti konusunda açık hükümler bulunmaktadır.Spesifikasyonları ve türleri değişen fermua..
29 Eyl Fermuarların Fiziksel Performans Testi ve Akredite Test Standardı
E-Fermuar Grubu 0 39558
Ölçme StandartlarıFermuarların fiziksel performans testi, fermuar tiplerine ve istenen son kullanım veya uygulamalara bağlı olarak çeşitli şekillerde ölçülebilir ve belirlenebilir. Biz fermuar imalatçıları ve tedarikçileri başvurduğu ancak bunlarla sınırlı olmayan birkaç uluslararası akredite Test Standardı mevcuttur:ASTM D2051-D2054, D2057-D..
Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)